Flight Sim

Onze vliegsimulator laat jou ervaren hoe het is om met een jet wing rond te vliegen in virtual reality. De simulator bestaat uit een constructie die je met jouw evenwicht kunt besturen in 3 dimensies!

Onze vliegsimulator laat jou ervaren hoe het is om met een jet wing rond te vliegen in virtual reality. De simulator bestaat uit een constructie die je met jouw evenwicht kunt besturen in 3 dimensies. De bedieningscontroller bestuur je met je hand en geeft mogelijkheid tot accelereren en remmen. Het beeld wordt weergegeven middels een VR bril van Samsung.
Naast de vliegsimulatie bieden wij ook twee andere spelvormen aan in de vorm van een onderwater ervaring met een waterscooter, en een vrije val ervaring met een drone.

Flight Sim is inclusief een operator die jou ontzorgt door het geheel werkend op locatie te plaatsen en het publiek zal begeleiden op de simulator. Het arrangement wordt compleet gemaakt met een 43″ flatscreen waar het publiek op kan meekijken

Laat uw gasten vliegen een vrije val ervaren een onderwaterscooter besturen

VR-arrangement:
vanaf 3 uur voor
€ 697,50

excl. 21% BTW

Video afspelen

Klaar voor een onvergetelijk evenement?

Vorige slide
Volgende slide

We hebben voor iedere belevenis de perfecte simulator

Deze bedrijven gingen je voor:

Boekingsformulier

Wil je veel positieve reacties krijgen bij een opening? Een promotionele beleving op een beurs? Wil je dat het evenement of bedrijfsfeest uniek en gedenkwaardig is? De Virtual Reality Simulators laat je een beleving vol plezier en adrenaline beleven! Voor een boeking vul onderstaand formulier in en wij laten je z.s.m. weten of de Virtual Reality Simulator beschikbaar is.

contactformulier

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op