Rollercoaster Sim

Onze Rollercoaster Simulator laat jou genieten van waanzinnige achtbanen!

In onze Rollercoaster Simulator krijg je hetzelfde gevoel van echte achtbanen, maar dan op plekken en in situaties die je in het echte leven waarschijnlijk nooit zult hebben!

Trillen, draaien…stap in onze virtuele rollercoaster en geniet van waanzinnige banen die je nooit voor mogelijk hebt gehouden!!
Vlieg tussen de dino’s, bezoek magische werelden en bezoek spookhuizen in de vele soorten achtbanen die beschikbaar zijn in Epic Roller Coasters.
Dit alles uiteraard in de indrukwekkende wereld van Virtual Reality. De Rollercoaster ervaring beleef je met een Oculus Quest 1 VR-bril.

De Rollercoaster Sim is inclusief begeleiding. Het arrangement wordt compleet gemaakt met een 43″ flatscreen waar het publiek op kan meekijken.

Laat uw gasten trillen draaien genieten

VR-arrangement:
vanaf 3 uur voor
€ 510,00

excl. 21% BTW

Video afspelen

Klaar voor een onvergetelijk evenement?

Vorige slide
Volgende slide

We hebben voor iedere belevenis de perfecte simulator

Deze bedrijven gingen je voor:

Boekingsformulier

Wil je veel positieve reacties krijgen bij een opening? Een promotionele beleving op een beurs? Wil je dat het evenement of bedrijfsfeest uniek en gedenkwaardig is? De Virtual Reality Simulators laat je een beleving vol plezier en adrenaline beleven! Voor een boeking vul onderstaand formulier in en wij laten je z.s.m. weten of de Virtual Reality Simulator beschikbaar is.

contactformulier

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op