The Machine

Xtreme Virtual Reality “The Machine” is een virtual reality simulator die werkt met een Oculus Rift bril en geeft je de kick om xtreme belevingen te ervaren zonder gevaar voor je leven.

 

Om xtreme belevingen te ervaren hoef je niet op zwarte pistes te skiën, in een luchtpak te vliegen, in achtbanen te rijden, in een park met dinosaurussen te wandelen of de berg af te fietsen op smalle paden. Dit alles is voelbaar wanneer het op een speciaal dynamisch platform wordt geplaatst. Dankzij het 3D-beeld in combinatie met speciale effecten (wind, trillingen, geluid) wordt het effect van volledige onderdompeling gecreëerd in de virtuele wereld.

 

De virtual reality-bril geeft je de mogelijkheid 360 graden om je heen te kijken door je hoofd te draaien. Het bewegingsplatform reageert op de positie die het lichaam inneemt in de ruimte, en biedt je de mogelijkheid om het spel te regisseren. Omdat de gebruikers op het platform staan en niet zitten, zijn de belevingen veel sterker. Je ervaart wat er gebeurt in de beleving alsof het de realiteit is.

 

Xtreme Virtual Reality “The Machine” is populair omdat gebruikers deze belevingen, adrenaline en opwinding keer op keer willen ervaren.
Voor de toeschouwers worden de spectaculaire simulaties bovendien doorgestuurd naar een televisiescherm voor xtreme veel kijkplezier.

“The Machine” is een virtual reality met een dynamisch platform

Ervaringen van gebruikers

Belevingen

Met meer dan 25 verschillende ervaringen is er altijd één die je aanspreekt. Laat je meevoeren naar een andere wereld, of probeer een extreme sport zonder de risico’s!