hotel homicide

Dit is DE moordzaak van 2021, en jouw teamleden zijn de detectives voor deze zaak!

Dit is DE moordzaak van 2021, en jouw teamleden zijn de detectives voor deze zaak! De moord op de wereldberoemde hoteleigenaar Herman den Kijker. Er zijn vier verdachten in deze zaak. Kan je de motieven achter de moord achterhalen en ontdekken wie Herman vermoord heeft?

In deze VR-escape game zal je onderdeel uitmaken van een moordonderzoek. Het spel speelt zich af in het Den Kijker hotel en leidt je door 6 verschillende kamers gedurende het
onderzoek. Kunnen jullie ontdekken wie Herman heeft vermoord voordat hij ontsnapt? Of zullen jullie falen om de identiteit van de moordenaar te achterhalen?

Gedurende zes rondes zal je met je team (4/5 personen) de puzzels moeten oplossen om uiteindelijk de moordenaar te vinden. Naast de VR bril krijg je per team attributen mee die
nodig zijn om de puzzels op te lossen.

Overige informatie:

  • Op uw eigen locatie
  • Elk team bestaat uit 4/5 personen
  • Spel duurt ongeveer 1, 5 uur
  • Prijs voor winnende team

€ 22,50

per persoon

Min. 20 deelnemers

excl. 21% BTW

Klaar voor een onvergetelijk evenement?

Vorige slide
Volgende slide

We hebben voor iedere belevenis de perfecte simulator

Deze bedrijven gingen je voor:

Boekingsformulier

Wil je veel positieve reacties krijgen bij een opening? Een promotionele beleving op een beurs? Wil je dat het evenement of bedrijfsfeest uniek en gedenkwaardig is? De Virtual Reality Simulators laat je een beleving vol plezier en adrenaline beleven! Voor een boeking vul onderstaand formulier in en wij laten je z.s.m. weten of de Virtual Reality Simulator beschikbaar is.

contactformulier

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op