Walk the plank

In Walk the Plank stap je in een lift en word je 80 verdiepingen omhoog gestuurd. Eenmaal boven aangekomen gaan de liftdeuren open en sta je opeens voor een dun plankje boven een hele hoge afgrond.

In Walk the Plank stap je in een lift en word je 80 verdiepingen omhoog gestuurd. Eenmaal boven aangekomen gaan de liftdeuren open en sta je opeens voor een dun plankje boven een hele hoge afgrond. Knieën wankel, handpalmen zweterig. Loop je of bevries je? Durf jij naar het einde van de plank te lopen?

Dit is geen spel. Walk the Plank is een psychologische ervaring waarop uw bezoekers en gasten zullen reageren met opwinding, angst of gelach. Met Walk the Plank overwinnen je gasten hun angst voor hoogte, maar het is vooral lachen geblazen en verrassend om te zien hoe elke persoon reageert als men over een (echte) plank heen loopt.

De Walk the Plank opstelling bestaat uit een massieve houten plank van 2 meter en een Oculus Quest 2 VR-bril. Walk the Plank is inclusief een operator die jou ontzorgt door het geheel werkend op locatie te plaatsen en het publiek zal begeleiden tijdens de beleving. Het arrangement wordt compleet gemaakt met een 43″ flatscreen waar het publiek op kan meekijken.

VR-arrangement:
vanaf 3 uur voor
€ 510,00

excl. 21% BTW

Video afspelen

Klaar voor een onvergetelijk evenement?

Vorige slide
Volgende slide

We hebben voor iedere belevenis de perfecte simulator

Deze bedrijven gingen je voor:

Boekingsformulier

Wil je veel positieve reacties krijgen bij een opening? Een promotionele beleving op een beurs? Wil je dat het evenement of bedrijfsfeest uniek en gedenkwaardig is? De Virtual Reality Simulators laat je een beleving vol plezier en adrenaline beleven! Voor een boeking vul onderstaand formulier in en wij laten je z.s.m. weten of de Virtual Reality Simulator beschikbaar is.

contactformulier

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op