Race sim play

Onze Race Simulator laat jou beleven hoe het voelt om met een racewagen over een parcours te scheuren!

Huur een Race Simulator voor bedrijfsfeesten, verjaardagen, of gewoon omdat het super ontspannend is. Je gaat volledig op in het geluid om je heen. En of je nou moet rijden met nat of droog weer. Dat maakt niets uit want je zit heerlijk droog binnen.

Neem plaats in de racestoel van Playseat en grijp het racestuur stevig beet en laat hem niet meer los. Want met de ingebouwde force feedback voel je elk hobbeltje in de weg. De stoel beschikt over een seat glider om de afstand tussen stuur en gaspedalen te verstellen. Geschikt dus voor zowel volwassenen als kinderen.

Deze set wordt compleet geleverd inclusief HD TV, VR-bril, scorebord, racemat, de spelen Gran Turisme Sport, Assetto Corsa en PS4 Formule 1 en een handleiding voor gebruik. De Race Sim is ook te gebruiken zonder Virtual Reality bril. Ook mogelijk in dubbele opstelling. Race Sim Formule 1 is exclusief begeleiding.

te huur voor:

1 dag: € 325,00
2 dagen: € 375,00
1 week: € 475,00

excl. begeleiding, transportkosten en 21% BTW

Laat uw gasten racen scheuren genieten

Klaar voor een onvergetelijk evenement?

Previous slide
Next slide

We hebben voor iedere belevenis de perfecte simulator

Deze bedrijven gingen je voor:

Boekingsformulier

Wil je veel positieve reacties krijgen bij een opening? Een promotionele beleving op een beurs? Wil je dat het evenement of bedrijfsfeest uniek en gedenkwaardig is? De Virtual Reality Simulators laat je een beleving vol plezier en adrenaline beleven! Voor een boeking vul onderstaand formulier in en wij laten je z.s.m. weten of de Virtual Reality Simulator beschikbaar is.

contactformulier

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op