Ervaar de magie van Virtual Reality!

Wat is er nu leuker dan vrolijke gezichten, blije gasten en een unieke VR-beleving. Niets toch? Daar zorgen wij dan ook graag voor! Uniek in Nederland komen wij met onze Virtual Reality Simulators op uw eigen locatie.

“Virtual Reality” betekent letterlijk schijnbare werkelijkheid. Het is een digitale wereld waarin je leuke avonturen kunt beleven. Door het opzetten van een Virtual Reality Headset ben je je niet meer bewust van de omgeving maar zal je helemaal opgaan in de wonderlijke wereld van VR.

Wil je veel positieve reacties krijgen bij een opening? Een promotionele beleving op een beurs? Wil je dat het evenement of bedrijfsfeest uniek en gedenkwaardig is? Of gewoon een leuk verjaardagsfeestje organiseren. Wij hebben een breed scala aan simulators die garant staan voor fantastische ervaringen.

Onze website geeft de indruk van wat wij voor jullie kunnen betekenen. Niet overtuigd wij komen graag langs om u te informeren over de mogelijkheden.

Team Xtreme Virtual Reality

Klaar voor een onvergetelijk evenement?

Deze bedrijven gingen je voor:

Boekingsformulier

Wil je veel positieve reacties krijgen bij een opening? Een promotionele beleving op een beurs? Wil je dat het evenement of bedrijfsfeest uniek en gedenkwaardig is? De Virtual Reality Simulators laat je een beleving vol plezier en adrenaline beleven! Voor een boeking vul onderstaand formulier in en wij laten je z.s.m. weten of de Virtual Reality Simulator beschikbaar is.

contactformulier

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op