La Casa de Dinero

Laat El Professor je de weg wijzen, pleeg een bankoverval en neem al het geld met je mee.

El Professor zal je leren hoe je het klusje moet klaren, hij kijkt namelijk altijd mee over je schouder en zal je behoeden voor fouten. Alles is volledig uitgedacht, dit is een waterdicht plan, een bankoverval zonder geweld te gebruiken.

Gedurende zes rondes zal je met je team (4/5 personen) de puzzels moeten oplossen om uiteindelijk de kluis te kunnen kraken. Naast de VR bril krijg je per team attributen mee die nodig zijn om de puzzels op te lossen. Teamwork staat centraal!

Werk samen en doorloop vele levels om te winnen. Communiceren is de sleutel tot succes.Wat zie je in de virtuele wereld en wat heeft dat te maken met de puzzels in het echt?

Overige informatie:

  • Op uw eigen locatie
  • Elk team bestaat uit 4/5 personen
  • Spel duurt ongeveer 1, 5 uur
  • Prijs voor winnende team

€ 22,50

per persoon

Min. 20 deelnemers

excl. 21% BTW

Klaar voor een onvergetelijk evenement?

Previous slide
Next slide

We hebben voor iedere belevenis de perfecte simulator

Deze bedrijven gingen je voor:

Boekingsformulier

Wil je veel positieve reacties krijgen bij een opening? Een promotionele beleving op een beurs? Wil je dat het evenement of bedrijfsfeest uniek en gedenkwaardig is? De Virtual Reality Simulators laat je een beleving vol plezier en adrenaline beleven! Voor een boeking vul onderstaand formulier in en wij laten je z.s.m. weten of de Virtual Reality Simulator beschikbaar is.

contactformulier

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op