Moto Sim

Onze motorrace simulator laat jou beleven hoe het voelt om met een GP motor over een parcours te scheuren!

Onze motorrace simulator laat jou beleven hoe het voelt om met een GP motor over een parcours te scheuren. De simulator bestaat uit een mechanische constructie waar je door middel van het verplaatsen van je zwaartepunt naar links en naar rechts de motor kunt besturen. Door middel van de gashendel kun je de snelheid opvoeren.

De bijgeleverde game heeft een aantal korte speelsimulaties waarbij de bedoeling is om binnen een bepaalde tijd zo veel mogelijk punten te verzamelen door nauwkeurig door de juiste poorten te sturen. Aan het eind van de race houd je een score over.

Moto Sim is inclusief een operator die jou ontzorgt door het geheel werkend op locatie te plaatsen en het publiek zal begeleiden op de simulator. Het arrangement wordt compleet gemaakt met een 43″ flatscreen waar het publiek op kan meekijken

Laat uw gasten racen een GP Motor beleven scheuren op een parcour

VR-arrangement:
vanaf 3 uur voor
€ 630,00

excl. 21% BTW

Video afspelen

Klaar voor een onvergetelijk evenement?

Vorige slide
Volgende slide

We hebben voor iedere belevenis de perfecte simulator

Deze bedrijven gingen je voor:

Boekingsformulier

Wil je veel positieve reacties krijgen bij een opening? Een promotionele beleving op een beurs? Wil je dat het evenement of bedrijfsfeest uniek en gedenkwaardig is? De Virtual Reality Simulators laat je een beleving vol plezier en adrenaline beleven! Voor een boeking vul onderstaand formulier in en wij laten je z.s.m. weten of de Virtual Reality Simulator beschikbaar is.

contactformulier

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op