race sim

Onze Formule 1 Race Simulator laat je voelen hoe het is om met 300km per uur over een circuit te scheuren. De Formule 1 Race Simulator bestaat uit een kuipstoel met een racestuur en pedalen om de auto te besturen!

Onze Formule 1 Race Simulator laat je voelen hoe het is om met 300km per uur over een circuit te scheuren. De Formule 1 Race Simulator bestaat uit een kuipstoel met een racestuur en pedalen om de auto te besturen. De Race Simulator is ook te gebruiken zonder Virtual Reality bril. Het beeld wordt weergegeven door middel van een Virtual Reality bril van Oculus.

Het is mogelijk op bekende circuits te racen zoals Spa en Zandvoort in zowel echte raceauto’s zoals Formule 1 maar ook snelle productieauto’s. Je kunt kiezen uit meer dan 30 verschillende circuits. Voel je als een echte Formule 1 coureur in een racewagen?

De Formule 1 Race Simulator huren is ook mogelijk in een dubbele opstelling. Race Sim is inclusief een operator die jou ontzorgt door het geheel werkend op locatie te plaatsen en het publiek zal begeleiden op de simulator. Het arrangement wordt compleet gemaakt met een 43″ flatscreen waar het publiek op kan meekijken.  Indien gewenst kan dit ook zonder Virtual Reality.

Laat uw gasten racen met Formule-1 wagens op het circuit van Zandvoort met hun droom-auto

VR-arrangement:
vanaf 3 uur voor
€ 560,00

excl. 21% BTW

Video afspelen

Klaar voor een onvergetelijk evenement?

Vorige slide
Volgende slide

We hebben voor iedere belevenis de perfecte simulator

Deze bedrijven gingen je voor:

Boekingsformulier

Wil je veel positieve reacties krijgen bij een opening? Een promotionele beleving op een beurs? Wil je dat het evenement of bedrijfsfeest uniek en gedenkwaardig is? De Virtual Reality Simulators laat je een beleving vol plezier en adrenaline beleven! Voor een boeking vul onderstaand formulier in en wij laten je z.s.m. weten of de Virtual Reality Simulator beschikbaar is.

contactformulier

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op